Άλκης Καμπανός: Συγκλονίζει ο πατέρας του - «Τη συγγνώμη να τη δώσουν μπροστά στο μνήμα του»
«Τη συγγνώμη να τη δώσουν μπροστά στο μνήμα του Άλκη», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του, Άρης Καμπανός, από τη στιγμή που όλοι οι κατηγορούμενοι δήλωσαν λύπη για τη δολοφονία.
Συγκλόνισε ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τη χθεσινή θέση των 12 κατηγορουμένων, κατά την προέλευση του στη δίκη, η οποία συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.
Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που κάθονται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ζήτησαν «συγγνώμη» και κάποιοι είπαν ότι λυπούνται για την απώλεια του 19χρονου αδικοχαμένου φίλου του Άρη.
«Τη συγγνώμη να τη δώσουν μπροστά στο μνήμα του Άλκη. Ήταν δύσκολη στιγμή, προσπαθώ να διατηρώ τη ψυχραιμία μου και την αξιοπρέπειά μου απέναντι στο δικαστήριο…», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Άλκη, Αριστείδης Καμπανός.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- Χέιζ-Ντέιβις: Ξανά σε άλλη ήπειρο ο σταρ του Παναθηναϊκού
- Παναθηναϊκός: Οριστικά τέταρτος! - Το ευρωπαϊκό εισιτήριο που παίρνει και πότε αρχίζει τις υποχρεώσεις του
