Ντάνι Άλβες: Προσέλαβε τον δικηγόρο του Μέσι για την υπόθεση βιασμού

ΑΠΕ

Τον δικηγόρο του Λιονέλ Μέσι, Κριστόμπαλ Μαρτέλ προσέλαβε ο Ντάνι Άλβες για να αναλάβει την υπεράσπισή του στην κατηγορία βιασμού που τον κατηγορεί νεαρή γυναίκα.

Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες προφυλακισμένος κι αντιμέτωπος με την κατηγορία βιασμού. Η 23χρονη κοπέλα που τον κατήγγειλε για σεξουαλική επίθεση σε κλάμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου, προκάλεσε ήδη τον εγκλεισμό του στο σωφρονιστικό ίδρυμα Brians 1 της Βαρκελώνης

Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, αλλά και λόγω του ότι έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, αποφάσισε να εμπιστευθεί για την υπεράσπισή του τον δικηγόρο του Λιονέλ Μέσι, Κριστόμπαλ Μαρτέλ.

Σύμφωνα με το TV3 ο Βραζιλιάνος διεθνής άσος και πρώην της Μπαρτσελόνα, έδωσε τρεις διαφορετικές εκδοχές για το περιστατικό.

Στην αρχή υποστήριξε πως δεν γνώριζε τη γυναίκα που τον κατήγγειλε, στην πορεία ανέφερε πως την είχε δει, αλλά δεν έγινε τίποτα ανάμεσά τους, ενώ στην τελευταία περίπτωση υποστήριξε ότι η γυναίκα πήγε από μόνη της σε εκείνον.

Όπως αναφέρει, εξάλλου, σε δικό της ρεπορτάζ η «El Pais» το φερόμενο ως θύμα δεν θα διεκδικήσει αποζημίωση, καθώς έχει ξεκαθαρίσει πως αυτό που την απασχολεί είναι αποκλειστικά η απονομή της δικαιοσύνης, με τον Άλβες να κινδυνεύει από τέσσερα έως 12 χρόνια φυλάκιση.

Η καταγγέλλουσα περιέγραψε, επίσης, με κάθε λεπτομέρεια στην κατάθεσή της κι ένα τατουάζ το οποίο έχει χαμηλά στην κοιλιακή χώρα ο Άλβες.

Στην αρχική του κατάθεση, ο πολύπειρος παίκτης είχε υποστηρίξει ότι εκείνος καθόταν στην τουαλέτα και το θύμα άνοιξε την πόρτα και έκατσε πάνω του. Σε εκείνο το σημείο η ανακρίτρια του επεσήμανε πως σε αυτό το ενδεχόμενο ήταν αδύνατο να μπορέσει η καταγγέλλουσα να δει το σημείο που βρίσκεται το τατουάζ και με τόσες λεπτομέρειες χωρίς εκείνη να βγάλει την μπλούζα.

Στη συνέχεια, ο Ντάνι Άλβες φέρεται να υποστήριξε άλλες δύο εκδοχές: Η πρώτη ότι δεν κάθονταν αλλά ήταν όρθιος και η δεύτερη ότι ο ίδιος της έδειξε το τατουάζ και πως ό,τι έγινε ήταν συναινετικό…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News