Παναθηναϊκός: Το απόγευμα της Παρασκευής (3/2) προσγειώνεται ο Τόμας!

Ο Ματ Τόμας μετράει αντίστροφα για να φορέσει τα πράσινα. Ο Αμερικανός γκαρντ θα φτάσει στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής (18.40) ώστε να πιάσει δουλειά στον Παναθηναϊκό.
Ο Ματ Τόμας ετοιμάζει τις αποσκευές του ώστε να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο 28χρονος Αμερικανός σουτέρ αδημονεί να φορέσει τα πράσινα και να ενισχύει την περιφέρεια της ομάδας με την ποιότητά και το σουτ του. Σε μια κίνηση που θα βοηθήσει την ομάδα του Ράντονιτς.
Ο Παναθηναϊκός θα δίνει το δικό του αγώνα στην Βιτορία με την Μπασκόνια το βράδυ της Παρασκευής (3/2, 21.30), αλλά λίγες ώρες νωρίτερα και συγκεκριμένα το απόγευμα στις 18.40, ο Ματ Τόμας θα φτάσει στο «Ελ. Βενιζέλος» ώστε να μετρήσει αντίστροφα για να φορέσει τα πράσινα.
Το Σάββατο (4/2) αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα όταν και η αποστολή θα έχει επιστρέψει από την Βιτόρια. Μάλιστα ο Ματ Τόμας θα πάρει τη θέση του τραυματία Πονίτκα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Την ίδια μέρα (Σάββατο, 4/2) θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση και ο Δημήτρης Αγραβάνης. Ο Ελληνας πάουερ φόργουορντ ήδη κάνει ατομικές στο ΟΑΚΑ με στόχο να κάνει ντεμπούτο με τον Κολοσσό την προσεχή Δευτέρα (6/2).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
