Ολυμπιακός: Η ομάδα μπάσκετ τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

Μετά τα μέλη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και η ομάδα μπάσκετ των «ερυθρόλευκων» μαζί με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, βρέθηκαν στο μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7 στο «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη τους.
Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού και ο προπονητής Γιώργος Μπαρτζώκας βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (5/2) στο μνημείο των 21 θυμάτων της θύρας 7 έξω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη τους.
Παίκτες και προπονητής άφησαν από ένα τριαντάφυλλο στο σημείο, όπου έχει τοποθετηθεί το «καταραμένο» παλιό τουρνικέ που «πήρε» από τη ζωή 21 ανθρώπους. Πριν από 42 χρόνια, στις 8 Φεβρουαρίου του 1981, 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στα σκαλοπάτια της θύρας 7 στο φινάλε ενός ντέρμπι με την ΑΕΚ το οποίο αγωνιστικά ήταν θρίαμβος αλλά κατέληξε στη μεγαλύτερη τραγωδία του ελληνικού αθλητισμού και μία από τις μεγαλύτερες της ελληνικής κοινωνίας.
Το μεσημέρι του Σαββάτου (4/2), αμέσως μετά την προπόνηση και πριν από το ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τα μέλη της ομάδας ποδοσφαίρου των «ερυθρόλευκων» με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έδωσαν το «παρών» στο μνημείο των θυμάτων και άφησαν λουλούδια δείχνοντας έμπρακτα πως κανείς δεν ξεχνά και ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αποθέωση για Μαρινάκη: «Ένα τέτοιο έργο πραγματοποιείται για πρώτη φορά με τη γενναιοδωρία του Έλληνα ευεργέτη»
- Ολυμπιακός: Η αξιολόγηση του σχεδιασμού λίγο πριν την πρώτη συγκέντρωση
- Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο λόγος που ο Μεντιλίμπαρ εισηγήθηκε την παραμονή του Ντάνι Γκαρθία
- Νέο «χαστούκι» της ΕΕΑ σε Λιόλιο και Προμηθέα
- Ξέσπασμα Ταρέμι: «Δεν μας θέλουν στα νοκ άουτ...»
