Ολυμπιακός: Βαγγέλης Μαρινάκης και ομάδα τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

Βαγγέλης Μαρινάκης Θύρα 7
eurokinissi

Με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μαρινάκη η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της θύρας 7.

Όπως είχε γίνει γνωστό και αναμένονταν, η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού, με επικεφαλής τον διοικητικό ηγέτη Βαγγελη Μαρινάκη, τίμησε τη μνήμη των 21 θυμάτων της θύρας 7.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (4/2), αμέσως μετά την προπόνηση και πριν από το ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν στο μνημείο των θυμάτων και άφησαν λουλούδια δείχνοντας έμπρακτα πως κανείς δεν ξεχνά και ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει.

Βαγγέλης Μαρινάκης Θύρα 7

Η ποδοσφαιρική ομάδα δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τους 21 της Θύρας 7

Κρατώντας από ένα λευκό τριαντάφυλλο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τα υπόλοιπα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας, πήγαν στο Γ.Καραϊσκάκης και πιο συγκεκριμένα στο σημείο όπου έχει τοποθετηθεί το «καταραμένο» παλιό τουρνικέ που «πήρε» από τη ζωή 21 ανθρώπους.

Εκεί βρέθηκαν, πέρα από τον Μίτσελ και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ και τους παίκτες φυσικά, ήταν ο δ’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής, Κώστας Καραπαπάς, ο αθλητικός διευθυντής, Κριστιάν Καρεμπέ, και ο τεχνικός διευθυντής, Ζοζέ Ανιγκό. Δίπλα στον κ.Μαρινάκη ήταν και ο στενός και έμπιστος συνεργάτης του, Βασίλης Βασιλειάδης, που είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του «Γ.Καραϊσκάκης».

Πριν από 42 χρόνια, στις 8 Φεβρουαρίου του 1981, 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στα σκαλοπάτια της θύρας 7 στο φινάλε ενός ντέρμπι με την ΑΕΚ το οποίο αγωνιστικά ήταν θρίαμβος αλλά κατέληξε στη μεγαλύτερη τραγωδία του ελληνικού αθλητισμού και μία από τις μεγαλύτερες της ελληνικής κοινωνίας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News