Ολυμπιακός: Δράμα για τον Κανός, έχασε ξαφνικά τη μητέρα του!

Σέρτζι Κανός
eurokinissi

Ο Ισπανός εξτρέμ του Ολυμπιακού, Σέρτζι Κανός, έχασε ξαφνικά την πολύ νέα μητέρα του και όπως είναι φυσικό το δράμα που βιώνει δεν του επιτρέπει να συμμετέχει στον α’ ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ένα προσωπικό δράμα βιώνει ο Σέρτζι Κανός. Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Ολυμπιακού έχασε ξαφνικά τη μητέρα του και όπως είναι φυσικό έχει… χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και, προφανώς, αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος για τον οποίο ο ποδοσφαιριστής δεν θα είναι παρών στον α’ ημιτελικό κυπέλλου απόψε (20:30) με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο 26χρονος εξτρέμ έφυγε αμέσως για την πατρίδα του, την Ισπανία, για να παραστεί στην κηδεία και να θρηνήσει μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια. Ήταν μόλις 56 ετών η μητέρα του Κανός και το σοκ για τον παίκτη πολύ μεγάλο.

Είναι ξεκάθαρο ότι είχε και έχει από την αρχή την αμέριστη συμπαράσταση όλης της οικογένειας του Ολυμπιακού που προφανώς κατανόησαν απολύτως την ανάγκη του να φύγει για την πατρίδα του. Οι ερυθρόλευκοι δίνουν έναν σημαντικό αγώνα απόψε κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας αλλά κάποια πράγματα είναι πιο σοβαρά και σημαντικά και «ξεπερνούν» το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

Θα ήταν βασικός, αλλάζουν τα πλάνα του Μίτσελ

Ο Κανός ήταν στα πλάνα του Μίτσελ για να αγωνιστεί ακόμα και ως βασικός στην OPAP Arena αλλά πια ο Ισπανός είναι εκτός αποστολής αφού η είδηση του θανάτου της μητέρας του έπεσε ως… κεραυνός εν αιθρία. Έτσι ο 59χρονος τεχνικός καλείται να επιλέξει για τα φτερά της επίθεσης έναν από τους Μασούρα, Μπιέλ, Γκάρι και Μπουτούτσι.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News