Άρης: Δεν σηκώνει κεφάλι-Τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, τέσσερις με το Κύπελλο

Eurokinissi

Ο Άρης προσπαθεί να βάλει φρένο στα αρνητικά αποτελέσματα αλλά δεν τα καταφέρνει. Τρεις διαδοχικές ήττες για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα φέτος και τέσσερις μαζί με το κύπελλο έχουν δημιουργήσει βαρύ κλίμα.

Ο Τόλης Τερζής και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν με κάθε τρόπο θετικό αποτέλεσμα στην Κρήτη κόντρα στον ανεβασμένο ΟΦΗ, έτσι ώστε να σταματήσουν το αρνητικό σερί και να πιαστούν από κάπου για μια νέα αρχή.

Και ξέρουν ότι έχουν δύσκολη αποστολή, ωστόσο πρέπει να αντιδράσουν προτού χάσουν κι άλλο έδαφος και βρεθούν προ εκπλήξεως.

Το αρνητικό σερί

Ο Άρης για πρώτη φορά φέτος μετράει τρεις διαδοχικές ήττες. Έχασε 3-0 στην ΑΕΚ στις 29 Ιανουαρίου, στη συνέχεια 1-0 στον Ιωνικό και την περασμένη Κυριακή 1-2 από τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αν προσθέσει κανείς και την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο με 0-1, οι διαδοχικές ήττες φτάνουν τις τέσσερις, από τις 25 Ιανουαρίου μέχρι σήμερα.

Το χειρότερο σερί ως τώρα ήταν δύο σερί ήττες, όταν είχε χάσει τον Οκτώβριο 2-0 στο Βόλο και 0-2 στο Βικελίδη από την ΑΕΚ, αμέσως μετά όμως είχε επικρατήσει 2-1 του Ιωνικού.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News