Στοίχημα: Με την Μπάρτσα και τα γκολ στο Καμπ Νου

Οι επιλογές του Σπύρου Νάσιου για το σημερινό ντέρμπι της φάσης των “32” του Europa League ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Καλησπέρα και Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους! Με αναμετρήσεις από τη φάση των «32» σε Europa και Conference League θα πορευτούμε σήμερα και αρχίζουμε από την Βαρκελώνη και το μεγάλο ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρώτο ματς στο «Καμπ Νου», ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να ήταν και ο τελικός της διοργάνωσης. Με δυο νίκες επί της Πλζεν η Μπάρτσα τερμάτισε στην 3η θέση του 3ου ομίλου στο Champions League και έτσι υποχώρησε στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μετράει 13 συνεχόμενες νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ η τελευταία της ήττα ήταν στις 20 Οκτωβρίου.

Οι Άγγλοι κατέκτησαν την 2η θέση στον 5ο όμιλο του Europa League και έτσι θα αντιμετωπίσουν ένα μεγαθήριο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που έρχεται από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Τρέχουν ένα αήττητο σερί έξι αγώνων και παραμένουν μέσα στο «κόλπο» ακόμα και για την κατάκτηση του τίτλου στην Αγγλία.

Οι Καταλανοί είναι το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση. Εμείς θα ποντάρουμε στον άσο σε συνδυασμό να βρουν δίχτυα και οι φιλοξενούμενοι.

19:45 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.  1 και G.G (3.50)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News