Στοίχημα: Μιλάει η έδρα στην Τρίπολη

Οι επιλογές του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου

Γεια και χαρά και Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Aνοίγει σήμερα η αυλαία της 23ης αγωνιστικής στη Super League και θα αρχίσουμε τις αναλύσεις μας από το δεύτερο χρονικά παιχνίδι, όπου ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μία ήττα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές μετράνε οι γηπεδούχοι, που εντός έδρας έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά. Από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, οι δυο με σκορ 1-1 και οι άλλες δυο χωρίς τέρματα. Είναι αρκετά μακριά από την τελευταία θέση, αλλά και χωρίς ουσιαστικό κίνητρο. Ταξιδεύουν στην Τρίπολη με πολλές αλλαγές, ενώ ο Αστέρας έχει ηττηθεί μόλις μια φορά εντός. Θα στηρίξουμε τον άσο.

Στην Premier League η Νιούκαστλ φιλοξενεί στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» την Λίβερπουλ και θα πάμε και εδώ με την ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα και αυτή από τη σημερινή τους αντίπαλο, που ήταν ωστόσο στα τέλη Αυγούστου. Από τότε τρέχουν αήττητο σερί, αλλά στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές έχουν τέσσερις ισοπαλίες. Δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την είσοδο στις θέσεις του Champions League.

Επέστρεψε στις νίκες η Λίβερπουλ, επικρατώντας 2-0 της Έβερτον στο τοπικό ντέρμπι, αλλά παραμένει σε απόσταση επτά βαθμών από τις προνομιούχες θέσεις. Ελπίζει στην αντεπίθεση και στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ακολουθεί μεσοβδόμαδα το πρώτο ματς με την Ρεάλ για τους «16» του Champions League.

Καμία ομάδα δεν θέλει να χάσει και ο ένας βαθμός της ισοπαλίας είναι ικανοποιητικός.

19:30 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Χ (3.55)

20:00 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  1 (2.05)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News