Δημοσιογραφικά βραβεία ΠΣΑΤ: Αφιερωμένα στη μνήμη της Γεωργίας Παπαδοπούλου

Με το μήνυμα «Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών» θα πραγματοποιηθεί η φετινή εκδήλωση τελετής των δημοσιογραφικών βραβείων του ΠΣΑΤ η οποία θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Γεωργίας Παπαδοπούλου.
Αφιερωμένη στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο και στη μνήμη της Γεωργίας Παπαδοπούλου θα είναι η φετινή εκδήλωση απονομής των 25ων Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ.
Με το σύνθημα «Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών και αυτός που θα σώσεις μια ζωή μέσω μιας πολύ απλής και σύντομης διαδικασίας», οι αθλητικοί συντάκτες θέλουν να συμβάλλουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο στον αγώνα διαρκούς ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης, τιμώντας παράλληλα τη μνήμη της αγαπημένης Γεωργίας που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή μετά από άνιση μάχη με την λευχαιμία.
Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου και ανάμεσα στους βραβευθέντες θα είναι και ο συντάκτης του sportday.gr, Γιώργος Μπιτσικώκος, για την επιμέλεια της ενότητας «τα χαρτάκια της ζωής μας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Πάμε πάλι, πάμε καλύτερα
- Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι έδειξε το δρόμο!
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Πώς προέκυψε ο Γιάκομπ Νίστρουπ για τον πάγκο
- Αρης: Ένα ραντεβού με τον Γρηγορίου έμεινε για να επισημοποιηθεί η συνέχιση της συνεργασίας
- Αστυνομία: Αυτά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο Final Four του ΟΑΚΑ
