Άρης: Νέα δικαίωση στο Διαιτητικό για Γκιάρο-Απίστευτη απαίτηση για Τόχα!

Eurokinissi

Ο Βραζιλιάνος πρώην αμυντικός είχε κάνει αίτημα αναψηλάφησης της υπόθεσης για ποσό οφειλής ύψους 300.000 ευρώ, αλλά η απόφαση ήταν απορριπτική – Η Στεάουα Βουκουρεστίου εμφανίστηκε και απαιτεί οφειλόμενα για τον Τόχα απο το 2010!

Η ΠΑΕ Άρης είχε δικαιωθεί και τον περασμένο Οκτώβριο, όταν το ίδιο Δικαστήριο είχε κρίνει ως απαράδεκτη την προσφυγή του Βραζιλιάνου βετεράνου ποδοσφαιριστή.

Είναι μία από τις πολλές αποφάσεις της παλιάς εταιρίας, που εξακολουθούν συχνά πυκνά να απασχολούν την σημερινή ΠΑΕ. Πάντως ο Άρης για μία ακόμη φορά βγήκε νικητής από την αντιδικία του με τον Ρονάλντο Γκιάρο.

Οφειλή από το… πουθενά για Κάρλος Τόχα!

Τα βάσανα όμως δεν σταματούν ποτέ για τον Άρη! Η Στεάουα Βουκουρεστίου εμφανίστηκε μετά από σχεδόν 13 χρόνια για να διεκδικήσει οφειλόμενα από την μεταγραφή του Κάρλος Τόχα!

Ο κολομβιανός επιθετικός είχε αποκτηθεί από τη διοίκηση Αθανασιάδη με μεταγραφή από την ομάδα της Ρουμανίας, για ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ. Σύμφωνα με την ΠΑΕ Άρης, η Στεάουα εμφανίστηκε ξαφνικά και ζητάει 150.000 ευρώ από εκείνη την υπόθεση.

Την υπόθεση θα αναλάβει η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ, αλλά είναι ένα ακόμη αγκάθι, από αυτά που προκύπτουν στα καλά καθούμενα για τον Άρη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News