Άρης: H μεγάλη αλλαγή! Σκοράρει στο πρώτο δεκάλεπτο σε τρία σερί ματς

Eurokinissi

Στα πρώτα τρία παιχνίδια με τον Τόλη Τερζή, ο Άρης κάνει εκρηκτικό ξεκίνημα και σκοράρει σε κάθε ματς μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο, στοιχείο που αποτέλεσε την αχίλλειο πτέρνα επί Άλαν Πάρντιου.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Άρης σκόραρε στο 10′ με τον Οντουμπάτζιο αλλά δεν κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη και έχασε στο φινάλε με το περίεργο γκολ του Παλάσιος.

Απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ο Άρης άνοιξε πάλι το σκορ στο 10′ με τον Ρουπ και έκανε το 0-2 με τον Νταρίντα πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με σημαντικό προβάδισμα, που έφερε και το 0-3.

Κόντρα στον Ιωνικό στο Βικελίδης, ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 8′ με τον Νταρίντα και στο 27′ έκανε το 2-0 με τον Ματέο Γκαρσία, ενώ έχασε κλασικές ευκαιρίες και για άλλα γκολ, ενώ του ακυρώθηκε και ένα.

Ο Άρης μπαίνει με ορμή στα παιχνίδια επί ημερών Τερζή, πιέζει τον αντίπαλό του, δημιουργεί φάσεις και σκοράρει γρήγορα με αποτέλεσμα να έχει ήδη δύο νίκες που τον έφεραν στην 5η θέση.

Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά με τον Άλαν Πάρντιου. Με τον Αγγλο τεχνικό, ο Άρης δεν είχε καταφέρει να σκοράρει ποτέ στο πρώτο ημίχρονο σε δύο διαδοχικά ματς πρωταθλήματος, ενώ συνολικά σε 17 αγώνες της Super League, o Άρης βρήκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο μόνο με τη Λαμία και τον Αστέρα τρίπολης εντός έδρας!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News