Στοίχημα: Με κίνητρο Λίβερπουλ και Μάντσεστερ

Την ισοπαλία στο ντέρμπι της Premier League ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ προτείνει ο Σπύρος Νάσιος

Καλησπέρα και Καλή Κυριακή σε όλους! Ξεκινάμε τις σημερινές μας επιλογές με το σπουδαίο ντέρμπι της Premier League ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα διεξαχθεί νωρίς το απόγευμα.

Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Γουλβς και πλησίασε στους δυο βαθμούς την πρώτη πεντάδα και στο -6 και με ματς λιγότερο τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Στο «Άνφιλντ» έχει ηττηθεί μία φορά, έχοντας συγκεντρώσει 29 πόντους από τους 39 που έχει συνολικά.

Αήττητοι στα τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και με τρεις νίκες είναι οι φιλοξενούμενοι, που βρίσκονται στην 3η θέση και στο -8 από την κορυφή. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, κατέκτησαν το τρόπαιο του Λιγκ Καπ, προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου και είναι χωρίς ήττα από τις 22 Ιανουαρίου. Έχουν μεσοβδόμαδα τον πρώτο αγώνα με την Μπέτις στη φάση των «16» του Europa League.

Από τις αρχές του 2016 έχει να νικήσει η Μάντσεστερ στην έδρα της Λίβερπουλ. Με κίνητρο και οι δυο ομάδες, αλλά βασικός τους σκοπός είναι η αποφυγή της ήττας. Θα πάμε με την ισοπαλία.

18:30 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.  Χ (3.60)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News