Ολυμπιακός: Το 1/8 του Φορτούνη κόντρα στο 1/8 του Χάμες

Χάμες Φορτούνης
eurokinissi

Τι έχουν ακριβώς ίδιο οι δύο μπαλαδόροι του Ολυμπιακού και που υπερτερεί αναλογικά ο Έλληνας έναντι του Κολομβιανού.

Κι ενώ ο Μίτσελ περιμένει με αγωνία τι μέλλει γενέσθαι με τον Χάμες Ροντρίγκες αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του και αν μπορεί να τον υπολογίζει για το ντέρμπι της Κυριακής (12/3) με την ΑΕΚ, ο Ισπανός τεχνικός καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για το πως θα παρατάξει δυνατό τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Και σε περίοπτη θέση στο πλάνο του βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δείχνει σε καλή κατάσταση τελευταία και φάνηκε τόσο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όσο και στο ματς που ακολούθησε με τον Λεβαδειακό.

Εξάλλου όπως γράψαμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ ο «Φόρτου» έχει προβάδισμα για την 11άδα πια αφού ο Κολομβιανός, με δεδομένο ότι απουσιάζει επί ένα μήνα από τη δράση και μέχρι και τη Δευτέρα αισθάνονταν μικροενοχλήσεις, υποχωρεί στη σκέψη του Μίτσελ για το αρχικό σχήμα.

Η αναλογία γκολ και οι ασίστ

Το σίγουρο είναι ότι ο Μίτσελ δεν προβληματίζεται πολύ για το εκτελεστικό κομμάτι αναφορικά μεταξύ Χάμες και Φορτούνη. Δηλαδή είτε παίξει ο ένας, είτε ο άλλος, ως τώρα τουλάχιστον η κατάσταση δείχνει ίδια. Στη Stoiximan Super League ο Χάμες έχει 5 γκολ σε 41 τελικές. Ο Φορτούνης έχει 3 γκολ σε 23 τελικές. Και οι δύο λοιπόν έχουν αναλογία γκολ με τελικές 1/8.

Άξιο αναφοράς είναι ότι αμφότεροι έχουν από δύο ασίστ με τον αριθμό του Κώστα να θεωρείται καλύτερος αφού αυτές τις έχει δώσει σε 739 λεπτά ενώ ο Χάμες σε 1.321.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News