Άρης: Ντουκουρέ και Νταμπό «χτυπούν» ενδεκάδα με ΠΑΣ Γιάννινα

Eurokinissi

Οι απουσίες των Ετέμπο και Ρουπ στη μεσαία γραμμή αναγκάζουν τον Τόλη Τερζή να αλλάξει το πρόσωπο της ομάδας του στον άξονα και να τσεκάρει πριν τα πλέι οφ αν μπορεί να υπολογίζει σε βοήθειες από τον πάγκο

Ο προπονητής του Άρη δεν έχει και πολλές επιλογές, ειδικά από τη στιγμή που δεν θέλει να πιέσει τον γερμανό Ρουπ να επιστρέψει πιο γρήγορα από τον τραυματισμό του και να διακινδυνεύσει κάποια υποτροπή.

Ο Ντουκουρέ πιθανότατα θα πάρει τη θέση του Ετέμπο ως καθαρός αμυντικός χαφ, ενώ ο Νταμπό αναμένεται να είναι ανάμεσα στον Ντουκουρέ και τον Νταρίντα. Ο Νταμπό δεν έχει πάρει ευκαιρίες από τον Τερζή, αλλά αυτή τη φορά θα κληθεί να αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει και στα μεγάλα παιχνίδια στα πλέι οφ, ειδικά μετά από τα τετ α τετ που άρχισε με τους παίκτες ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Ρόμπερτ Παλικούτσα.

Τουλάχιστον τρεις αλλαγές στο βασικό σχήμα

Αυτές πάντως ίσως να μην είναι οι μοναδικές αλλαγές. Δεδομένα θα επιστρέψει ο Φαμπιάνο δίπλα στον Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας, ενώ θα πρέπει να θεωρούμε σίγουρο πως ένας από τους Ιτούρμπε και Πάλμα στους εξτρέμ θα μείνει στον πάγκο, αν όχι και οι δύο, μετά από τη νέα φτωχή τους εμφάνιση.

Διαθέσιμοι είναι οι Ματέο Γκαρσία, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Καμάτσο για να πάρουν φανέλα βασικού.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News