Τσέλσι: Ετοιμάζεται να αγοράσει μετοχές της Στρασμπούρ
Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκονται Τσέλσι και Στρασμπούρ για εξαγορά ποσοστού τη γαλλικής ομάδας από τους «μπλε» του Λονδίνου.
Με τους περιορισμούς για αγορά μετοχών μιας ομάδας από άλλη (ακόμα κι αν μετέχουν στην ίδια ευρωπαϊκή διοργάνωση), να περιορίζονται από τον πρόεδρο της Uefa, Αλεξάντερ Τσέφεριν, η Τσέλσι πλησίασε τη διοίκηση της Στρασμπούρ για να αποκτήσει μερίδιο των μετοχών της.
Ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας Μαρκ Κελέρ, παραδέχτηκε ότι όχι μόνο έχουν αρχίσει οι συζητήσεις με τους «μπλε» του Λονδίνου, αλλά το τελευταίο διάστημα έχουν εντατικοποιηθεί.
Φαίνεται ότι το διεθνές ποδόσφαιρο μπαίνει σε μια νέα εποχή πολυϊδιοκτησίας που αναμένεται να αλλάξει τον χάρτη.
Breaking | Chelsea have accelerated negotiations to acquire a minority stake in Ligue 1 club Strasbourg, according to The Guardian. More follows.
— Get French Football News (@GFFN) March 17, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
