Τσέλσι: Ετοιμάζεται να αγοράσει μετοχές της Στρασμπούρ
Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκονται Τσέλσι και Στρασμπούρ για εξαγορά ποσοστού τη γαλλικής ομάδας από τους «μπλε» του Λονδίνου.
Με τους περιορισμούς για αγορά μετοχών μιας ομάδας από άλλη (ακόμα κι αν μετέχουν στην ίδια ευρωπαϊκή διοργάνωση), να περιορίζονται από τον πρόεδρο της Uefa, Αλεξάντερ Τσέφεριν, η Τσέλσι πλησίασε τη διοίκηση της Στρασμπούρ για να αποκτήσει μερίδιο των μετοχών της.
Ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας Μαρκ Κελέρ, παραδέχτηκε ότι όχι μόνο έχουν αρχίσει οι συζητήσεις με τους «μπλε» του Λονδίνου, αλλά το τελευταίο διάστημα έχουν εντατικοποιηθεί.
Φαίνεται ότι το διεθνές ποδόσφαιρο μπαίνει σε μια νέα εποχή πολυϊδιοκτησίας που αναμένεται να αλλάξει τον χάρτη.
Breaking | Chelsea have accelerated negotiations to acquire a minority stake in Ligue 1 club Strasbourg, according to The Guardian. More follows.
— Get French Football News (@GFFN) March 17, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Τομ Λουσέ έφτασε στη Θεσσαλονίκη
- Σύγκρουση ελικοπτέρων: Ένας Έλληνας κι ένας Δανός οι δύο νεκροί
- Γιαμπουσέλε: «Δική μου η απόφαση της αποχώρησης από τους Νικς, με 2-3 κακά ματς θέλουν να σε ανταλλάξουν»
- Νίκολιτς: «Aν έπρεπε να πω κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι βάλαμε μόνο τρία γκολ»
- Ταυτότητες: Η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται προσοχή
