Άρης: Απαλλάχθηκε ο Νταμπό, πρόστιμο 16.000 ευρώ στην ΠΑΕ Άρης

Eurokinissi
Ο Γάλλος μέσος του Άρη Μπράιαν Νταμπό αθωώθηκε για τις κατηγορίες ρίψης αντικειμένου σε μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε ο παρατηρητής.
Η υπερασπιστική γραμμή του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ Άρης Παναγιώτη Μπιλίρη έπεισε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League με αποτέλεσμα ο Μπράνια Νταμπό να απαλλαχθεί για την κλήση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, για πειθαρική παράβαση.
Η ΠΑΕ Άρης τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 16.000 ευρώ για την ένταση που προκλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ματς της πρεμιέρας των πλέι οφ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
