Νίκος Παππάς: Η πρώτη του αποστολή στο μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού

Eurokinissi
Ο Νίκος Παππάς θα βρίσκεται αύριο Σάββατο (8/4) για πρώτη φορά στην αποστολή του τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον ΠΑΣΚΑ.
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοίνωσε στις 20 Φεβρουαρίου ότι ενεργοποιήθηκε το δελτίο του Νίκου Παππά για την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Συλλόγου, γεγονός που αποτελούσε εδώ και δύο χρόνια επιθυμία και επιδίωξη του πολύπειρου παίκτη.
Ο Νίκος Παππάς έχει βοηθήσει ενεργά το τμήμα από την πρώτη μέρα και η επιθυμία του να ενταχθεί στην ομάδα έγινε πραγματικότητα με την έκδοση του δελτίου του. Το Σάββατο (8/4) ο 32χρονος γκαρντ του «τριφυλλιού» θα έχει τη δυνατότητα να λάβει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής καθώς όπως ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός Α.Ο. συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του τμήματος ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣΚΑ, στο κλειστό των Μελισσίων που θα διεξαχθεί στις 18:00.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
