ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Ψάχνονται» και για Ρόνι Λόπες στο μεγάλο λιμάνι
Ξανά στο προσκήνιο, για την ενίσχυση των εξτρέμ, φέρεται να βρίσκεται ο Ρόνι Λόπες, με τους «ερυθρόλευκους» να εξετάζουν, εκ νέου την περίπτωση του.
Την περεταίρω, μεταγραφική τους ενίσχυση στα εξτρέμ, ψάχνουν στο μεγάλο λιμάνι. Ύστερα από την απόκτηση του Ονιεκουρού, οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται να επανεξετάζουν, την περίπτωση του Ρόνι Λόπες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει εξαιρετική γνώμη για τον ποδοσφαιριστή, φέρεται να είχε συνομιλία με τον 25χρονο εξτρέμ της Σεβίλλης, ο οποίος έδειξε θετικός με την προοπτική των ερυθρολεύκων.
Το θετικό στην υπόθεση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, είναι πως η ομάδα από την Ανδαλουσία, φαίνεται πως δεν θέλει να κρατήσει τον παίκτη στο ρόστερ της και ψάχνεται να τον δώσει. Εάν λοιπόν οι πρωταθλητές Ελλάδας κάνουν μια ικανοποιητική πρόταση στη Σεβίλλη, τότε είναι πολύ πιθανό, να ενισχυθούν με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής στα άκρα.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως οι πρωταθλητές, ύστερα και από την μεταγραφή του Ονιεκουρού, δεν βιάζονται να κλείσουν έναν ακόμα εξτρέμ, καθώς προέχει η ενίσχυση στα άκρα της άμυνας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
