Άρης: Καμία έκπληξη στην Αλκμήνης, περίμεναν την απόφαση για Μήτρογλου

Οι άνθρωποι του Άρη θεωρούσαν δεδομένη την εξέλιξη από την ΕΠΟ της ολοσχερούς εξόφλησης της οφειλής των 350.000 ευρώ προς τον Μήτρογλου εντός πέντε εργάσιμων ημερών και τονίζουν ότι θα τακτοποιήσουν την οφειλή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άρης βρίσκεται στα κάγκελα με την ΕΠΟ. Η υπόθεση Μήτρογλου, είναι μία ακόμη που έρχεται να προστεθεί στο βαρύ ιστορικό.

Και είναι γεγονός πως οι άνθρωποι του Άρη, από τη στιγμή που είχαν καθυστερήσει για μία εβδομάδα την καταβολή μίας εκ των δόσεων ύψους 50.000 ευρώ για τον Μήτρογλου, θεωρούσαν βέβαιη την δικαστική απόφαση για να εξοφλήσουν πλήρως και ολοσχερώς το ποσό των 350.000 ευρώ, προκειμένου να αποφύγουν την ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που συμβαίνει στον Άρη. Στα γραφεία της Αλκμήνης διαβεβαίωσαν από την πρώτη στιγμή πως η υπόθεση θα τακτοποιηθεί. Αυτό θα γίνει είτε με έναν νέο διακανονισμό, αν τον δεχτεί ο Μήτρογλου (ήδη έχουν επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του), είτε (το πιθανότερο) με εφάπαξ εξόφληση όλου του ποσού, όχι όμως άμεσα, αλλά σε διάστημα ενός περίπου μήνα, καθώς δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα η επιβολή ποινών.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News