Τότεναμ: Παίκτης της που παίζει δανεικός στην Ουντινέζε μπήκε με τη Mercedes του... σε μπαρ!

Σε ένα περίεργο ατύχημα ενεπλάκη ο Ντέστινι Ουντότζι που ανήκει στην Τότεναμ και παίζει ως δανεικός στην Ουντινέζε, με αποτέλεσμα το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε να… γκρεμίσει ένα μπαρ στο Ούντινε!
O ποδοσφαιριστής της Τότεναμ, Nτέστινι Ουντότζι, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ουντινέζε, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, μίας Mercedes SUV, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και το έριξε στην αυλή ενός μπαρ στο Ούντινε της Ιταλίας, στις τρεις τα ξημερώματα της Παρασκευής (14/4).
👀🇮🇹⚽️ Destiny Udogie, de Tottenham pero a préstamo en Udinese, protagonizó un fuerte accidente y el hecho es investigado… https://t.co/ZVnpmKA2PA
— Diario Olé (@DiarioOle) April 13, 2023
«Φαίνεται σαν να έσκασε βόμβα εδώ», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του μπαρ στην αυλή του οποίου προκάλεσε… καταστροφή ο Ουντότζι με το αυτοκίνητό του.
Στο ατύχημα δεν υπήρξαν τραυματισμοί και η Αστυνομία υπέβαλε τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος, όπως ενημέρωσε η ιταλική ομάδα προπονήθηκε κανονικά την επομένη του ατυχήματος, σε αλκοτέστ, τα αποτελέσματα του οποίου είναι ακόμη άγνωστα.
Ο 20χρονος Ιταλός αμυντικός, για τον οποίο η Τότεναμ κατέβαλε περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι, αφήνοντάς τον να αγωνίζεται ως δανεικός στην Ουντινέζε, προκάλεσε ζημιές στο ιταλικό μπαρ, που ξεπερνούν τις 3.000 ευρώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
