Πάβελ Ρατσκόφσκι: Σε αυτό το ματς σφυρίζει μετά τον επεισοδιακό ορισμό του στο ΑΕΚ-Άρης

Μετά την περιπέτειά του στην Ελλάδα και τα όσα απίθανα συνέβησαν με συνέπεια να μην διευθύνει τελικά τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη για τα play-offs, ο Πολωνός διαιτητής Πάβελ Ρατσκόφσκι ετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι του.

Ο Πολωνός διαιτητής, Πάβελ Ρατσκόφσκι, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στην Σταλ Μίελετς και τη Λέγκνιτσα για την 28η αγωνιστική του πολωνικού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί σήμερα Δευτέρα του Πάσχα (17/4).

Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο θα σφυρίξει μετά τα όσα απίθανα διαδραματίστηκαν και είχαν ως αποτέλεσμα τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπατριώτες του Ράντοσλαβ Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και Κριστόφ Γιάκουμπικ να μην βρεθούν τελικά στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη (9/4) για την 4η αγωνιστική των play-offs της Super League, όπως είχε αρχικά οριστεί.

Η UEFA μέσω του επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Ρομπέρτο Ροσέτι, ενημερώθηκε για την περίεργη υπόθεση με τους Πολωνούς διαιτητές 

Ο Ιταλός αρχιδιαιτητής φέρεται να είχε επικοινωνία τόσο με τον Πάβελ Ρατσκόφσκι, όσο και με τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, αλλά και με τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο, προκειμένου να ακούσει και να εξετάσει όλες τις εκδοχές. Με τη σειρά του στη συνέχεια ενημέρωσε σχετικά την UEFA. Ως εκ τούτου αναμένονται εξελίξεις αλλά και λήψη αποφάσεων  αναφορικά με το μέλλον του Πολωνού ρέφερι, που πάντως προς το παρόν επιστρέφει στη δράση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News