Γιώργος Πιτσίλκας: Τι δήλωσε για την επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό στο κατάστημά του ο υπεύθυνος διαιτησίας της ΕΟΚ
Η αντίδραση του υπεύθυνου διαιτησίας της ΕΟΚ, Γιώργου Πιτσίλκα, μετά την επίθεση με γκαζάκια από αγνώστους στο κατάστημα που διατηρεί στη Λάρισα.
Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στο κατάστημα που διατηρεί ο υπεύθυνος διαιτησίας της ΕΟΚ, Νίκος Πιτσίλκας σε εμπορικό κέντρο της Λάρισας, λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (23/4), με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη. Η Αστυνομία εντόπισε εκρηκτικούς μηχανισμούς και διεξάγει έρευνα για τα αίτια του συμβάντος και τον εντοπισμό των δραστών.
Ο ίδιος ο πρώην διεθνής διαιτητής και νυν επικεφαλής διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα “larissapress.gr”:
«Ειδοποιήθηκα από την αστυνομία για κάποιες εκρήξεις που έγιναν στο μαγαζί μου σήμερα το πρωί γύρω στις 5:15. Από ό,τι ενημερώθηκα, μπήκαν δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί και στις δύο εισόδους του καταστήματος.
Υπάρχει μεγάλη καταστροφή στο κατάστημα. Η αστυνομία ήρθε και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Κατέθεσα μήνυση κατ’ αγνώστων και από εκεί και πέρα θα αναλάβει η αστυνομία και η δικαιοσύνη».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μιχάλης Μπούσης σε παίκτες: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να νικήσετε την ΑΕΚ»
- ΑΕΚ: Η Λέφσκι Σόφιας στον δρόμο της στα πλέι οφ - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
- Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς επιβεβαίωσε τον Γιαννακόπουλο για τον Γιόκιτς: «Στα 30 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, δεν έχω συναντήσει ποτέ ξανά τέτοια προσφορά»
- Γιαννακόπουλος: «Πάντα υπάρχει κάποιος που έχει μεγαλύτερο π@@ς από εσένα, οπότε πρόσεχε»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Η θέση των «πράσινων» για την περίπτωση Ιβάν Μαρτίν
