Super League: Με διαιτητή Premier League το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, Γάλλος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός

ΑΠΕ

Ορίστηκαν οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής των play-offs της Super League. Ο Άγγλος Κρεγκ Πόουσον στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και ο Γάλλος Ζερόμ Μπριζάρ στο ΑΕΚ -Ολυμπιακός. Ο Τσαγκαράκης στο Άρης – Βόλος.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Super League, που θα διεξαχθούν την Τετάρτη (3/5) με κοινή ώρα έναρξης (20:00).

Στο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο θα σφυρίξει ο Άγγλος ρέφερι, Κρεγκ Πόουσον.  Βοηθοί του είναι ο Ίαν Χάσιν με τον Λι Μπετς, ενώ τέταρτος ο Διαμαντόπουλος. Στο VAR θα βρίσκεται ο Ντέιβιντ Κόουτ.

Ο Γάλλος Ζερόμ Μπριζάρ, θα διευθύνει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena». Βοηθοί του θα είναι οι Μπεντζαμίν Παζέ και Αλέξις Ογκέρ, τέταρτος ο Ζαμπαλάς, ενώ στο VAR θα είναι o Ζερεμί Πινιάρ.

Στο παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης υποδέχεται τον Βόλο, ορίστηκε ο Πέτρος Τσαγκαράκης του Συνδέσμου Χανίων, με βοηθούς τους Νικολακάκη και Στεφανή, τέταρτο τον Καραντώνη και στο VAR τον Γκάμαρη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News