Αλέξης Τσίπρας: «Είναι στα χέρια του Ολυμπιακού ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα»
Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε το «θρίλερ» για την ανάδειξη του πρωταθλητή στη φετινή Super League, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θα… κρίνει ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο.
Ο Αλέξης Τσίπρας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή οι «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ ενόψει των εθνικών εκλογών και δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την μεγάλη «μάχη» στην κούρσα του τίτλου στη φετινή Super League.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δηλωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού, που παρακολούθησε μάλιστα από τις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης» το κυριακάτικο ντέρμπι των «πράσινων» με την ΑΕΚ, τόνισε:
«Σε μια συνέντευξη που είχα στον ΣΚΑΪ παλαιότερα, είχα πει πως η μόνη βεβαιότητα είναι ότι θα πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Τώρα όμως είναι στα χέρια του Ολυμπιακού ποιος θα πάρει πρωτάθλημα. Λέω όμως ότι έχουμε ένα ντέρμπι στο πρωτάθλημα, πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση που κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον και αμφίρροπη αναμέτρηση θα έχουμε και στις εκλογές που έρχονται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
