Στοίχημα: Υψηλές αποδόσεις ισοπαλιών σε Αγγλία και Ισπανία

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης 4 Μαίου

Γεια και χαρά και καλή Πέμπτη σε όλους! Θα αρχίσουμε με το εξ αναβολής ματς της Premier League, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενείται από την Μπράιτον για την 28η αγωνιστική. Οι δυο τους συναντήθηκαν πριν από περίπου δέκα ημέρες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας με τους «κόκκινους διαβόλους» να παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό στα πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 4η θέση που δίνει εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Η Μπράιτον προέρχεται από την εμφατική νίκη με 6-0 επί της Γουλβς. Βρίσκεται εκτός των προνομιούχων θέσεων, αλλά έχει τρία παιχνίδια λιγότερα από τους υπόλοιπους διεκδικητές. Αν νικήσει και στα τρία αυτά ματς, τότε θα βρεθεί μέσα στα ευρωπαϊκά εισιτήρια και στους ομίλους του Europa League. Με το ανάλογο ρίσκο θα πάμε με την ισοπαλία.

Στην Primera Division Μπιλμπάο και Μπέτις κοντράρονται στο «Σαν Μαμές» και θα ποντάρουμε και σε αυτό το παιχνίδι στην ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι κατέχουν την τελευταία θέση που οδηγεί στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η Μπιλμπάο είναι δυο βαθμούς πίσω τους. Η μάχη θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και καμία ομάδα δεν θέλει να ηττηθεί.

22:00 ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.  Χ (3.60)

23:00 ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΠΕΤΙΣ  Χ (3.75)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News