Άρης Μεταγραφές: Σούντμπεργκ και Ουέλτον της Λέφσκι Σόφιας στο μικροσκόπιο του Παλικούτσα

ΑΜΝΑ/ΕPA

Τα βουλγαρικά media καταγράφουν το ενδιαφέρον του Άρη για τον 26χρονο στόπερ Νόα Σούντμπεργκ και τον 25χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ Ουέλτον, για τους οποίους έχει μιλήσει ο Ρόμπερτ Παλικούτσα.

Πριν από λίγο καιρό στη Βουλγαρία είχαν γράψει για επαφές του Άρη με τον πρώην  τεχνικό της Λέφσκι Στόιλοφ, δημοσιεύματα που διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από την ΠΑΕ Άρης.

Αυτή τη φορά δημοσίευμα της ιστοσελίδας «temasport» φωτογραφίζει τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Ρόμπερτ Παλικούσα, αναφέροντας πως βρέθηκε στη Βουλγαρία για να δει τον 26χρονο στόπερ Νόα Σούντμπεργκ και τον 25χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ Ουέλτον και είναι γεγονός πως ο Κροάτης έχει εικόνα για τους δύο ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι περισσότερο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Νοά Σονκό Σούντμπεργκ γεννήθηκε στην Γκάμπια αλλά μεγάλωσε στη Σουηδία. Παίζει στο κέντρο της άμυνας και πριν από τη Λέφσκι όπου έχει 45 συμμετοχές, αγωνίστηκε στην Έστερσουντ (107 αγώνες, 6 γκολ).

Ο Ουέλτον (φωτό) ξεκίνησε από την Μποταφόκο, αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης και με τη φανέλα της Λέφσκι μετράει 49 συμμετοχές με οκτώ γκολ και τέσσερις ασίστ

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News