Παναθηναϊκός: «Δεν υπάρχει όριο στην κατρακύλα - Βάφτισαν elite ξένους διαιτητές Φωτιά και Διαμαντοπούλοβιτς»

Sportday.gr
Προκλητική χαρακτήρισε την επιλογή της ΚΕΔ για το παιχνίδι Άρη – ΑΕΚ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της, με αφορμή τον ορισμό των Φωτιά, Διαμαντόπουλου.
Πολλά με λίγες λέξεις «είπε» η ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή τους ορισμούς των Φωτιά και Διαμαντόπουλου (ως VAR) στον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ.
«Εγινε και το απίστευτο: ο πρόεδρος της ΕΠΟ Μπαλτάκος και ο αρχιδιαιτητής Μπένετ προκαλούν αθετώντας τα συμφωνηθέντα, βαφτίζοντας ξένους elite διαιτητές τον Φωτιά και τον Διαμαντοπούλοβιτς – Νταμπάνοβιτς, ο οποίος έβγαλε μεθυσμένους τους ξεμέθυστους Πολωνούς και διαιτήτευσε ως νηφάλιος τον αγώνα ΑΕΚ – Άρης. Τελικά δεν υπάρχει όριο στην κατρακύλα της ΕΠΟ».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
