Κώστας Σλούκας: «Ο Γουόκαπ άξιζε το βραβείο του αμυντικού της χρονιάς, με όλο τον σεβασμό στον Ταβάρες»

eurokinissi

Ο Κώστας Σλούκας πιστεύει ότι ο συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Τόμας Γουόκαπ, είναι αυτός που άξιζε να λάβει το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της σεζόν αντί του Έντι Ταβάρες, τον οποίο ωστόσο τόνισε ότι σέβεται, όπως και την Euroleague.

Ο Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχτηκε κορυφαίος αμυντικός της Euroleague για τρίτη φορά στην καριέρα του, αφήνοντας στη δεύτερη θέση στην ψηφοφορία των προπονητών της διοργάνωσης, τον Τόμας Γουόκαπ του Ολυμπιακού.

Ο Κώστας Σλούκας, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, σχολίασε το εν λόγω αποτέλεσμα, λέγοντας ότι ο συμπαίκτης του στους «ερυθρόλευκους» άξιζε την πρωτιά, ενώ τόνισε ότι σέβεται τόσο τον άσο της «Βασίλισσας», όσο και την Euroleague.

Δείτε την ανάρτησή του:

«Με σεβασμό στην EuroLeague και σε ένα εξαιρετικό παίκτη που έχει κυριαρχήσει στη διοργάνωση για χρόνια, τον Ταβάρες, κατά την ταπεινή μου άποψη ο Τόμας Γουόκαπ άξιζε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της χρονιάς φέτος. Παρ’ όλο που του λείπει το μέγεθος του Γουόλτερ, έβαλε δύσκολα σε κάθε αντίπαλο, συνέβαλε τα μέγιστα και βοήθησε την ομάδα μας να εξασφαλίσει την πρώτη θέση».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News