ΑΕΚ: Σήκωσε το το τιμημένο, δεν μπορώ να περιμένω!

Η λαχτάρα του κόσμου της ΑΕΚ να δει την ομάδα του να σηκώνει την κούπα της πρωταθλήτριας τη χρονιά που επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια αποτυπωμένη από το φωτογραφικό φακό και καταγεγραμμένη από τις κάμερες.

Στιγμές χαράς, συγκίνησης, ανυπομονησίας, προσμονής. Ο κόσμος της ΑΕΚ κυκλοφορεί στους δρόμους πέριξ της OPAP Arena από το πρωί, μια ολόκληρη συνοικία είναι στο πόδι και ετοιμάζεται να νιώσει την απόλυτη ηδονή.

Πριν από λίγους μήνες η ΑΕΚ επέστρεψε στο σπίτι της στη νεόδμητη Αγιά-Σοφιά. Πριν από λίγους μήνες ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Από την τεχνική ηγεσία και τον Ματίας Αλμέιδα. Από τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν φέτος την κιτρινόμαυρη φανέλα. Από τον κόσμο που κατέκλυσε κάθε γωνιά του γηπέδου σε όλα τα εντός έδρας ματς της ΑΕΚ και ενίσχυσε την ομάδα με τη φωνή του.

Μια κοινή προσπάθεια όλων των παραπάνω για να κατακτηθεί ένας τίτλος, που στο ξεκίνημα της περιόδου φαινόταν να απομακρύνεται από την ξέφρενη πορεία του Παναθηναϊκού.

Και να που σήμερα, 14 Μαΐου, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και φίλοι της ομάδας ετοιμάζονται να γευτούν το νέκταρ της επιτυχίας. Απολαύστε εικόνες και βίντεο που αποτυπώνουν αυτήν την προσμονή και θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη κάθε ΑΕΚτζή…

 

 

 

 

Από νωρίς γέμισαν και οι εξέδρες του γηπέδου, με τον κόσμο της ΑΕΚ να σπεύδει να πάρει θέση για να μη χάσει στιγμή από το ιστορικό παιχνίδι. Κοντά στην ομάδα και πολλοί παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News