Ολυμπιακός: Κάλπες για να ψηφίσουν οι πάνω από 4.000 φίλοι των «ερυθρόλευκων» που θα «κοκκινίσουν» το Κάουνας

EUROKINISSI

Oι φίλοι του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψουν στο Κάουνας για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα τους αναμένεται να ξεπεράσουν τους 4.000 και θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν, σε κάλπες που θα στηθούν στην πόλη του Final Four και στο Βίλνιους.

Ο χρόνος για τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την Μονακό στο Final Four της Euroleague που διεξάγεται στο Κάουνας 19-21/5 μετράει αντίστροφα, με τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων των Πειραιωτών να είναι διάχυτος.

Την προσπάθεια της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα με φόντο την κατάκτηση του 4ου ευρωπαϊκού αναμένεται να στηρίξουν πάνω από 4.000 «ερυθρόλευκου» κόσμου, με την πόλη της Λιθουανίας να παίρνει κατακόκκινο «χρώμα». Την ίδια ώρα, μόνο οι φίλοι της Μπαρτσελόνα εξάντλησαν τα εισιτήρια που δικαιούταν (560), καθώς Ρεάλ Μαδρίτης και Μονακό επέστρεψαν μέρος αυτών.

Μάλιστα, επειδή οι εθνικές εκλογές συμπίπτουν ως γνωστό με τη διοργάνωση (21/5), πρόκειται να στηθούν κάλπες μία ημέρα μετά τους ημιτελικούς (Σάββατο 20/5) σε Κάουνας και Βίλνιους (η πρωτεύουσα της Λιθουανίας απέχει 1 ώρα από την πόλη του Final Four), ώστε οι Έλληνες φίλαθλοι να έχουν τη δυνατότητα να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, κατόπιν σχετικού αιτήματος που είχαν υποβάλλει όντας σίγουροι για την πρόκριση του Ολυμπιακού.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News