Κώστας Σλούκας: «Τι δώρο να περιμένω την Κυριακή, γλυκά;»

EUROKINISSI

Ο Κώστας Σλούκας εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου του τελικού της Euroleague ζητώντας αντί για γλυκά, μαχητικότητα και μια καλή εμφάνιση ώστε να έρθει η πολυπόθητη Euroleague»

Ο άνθρωπος που με το buzzer-beater του κόντρα στην Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη κι ο ηγέτης του Ολυμπιακού στη σειρά με τη Φενέρ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου του τελικού της Euroleague αναφέροντας πως ασφαλώς και υπάρχει άγχος αλλά για 40 λεπτά πρέπει να ξεπεραστεί ώστε να έρθει ο πολυπόθητος τίτλος για τον οποίο άλλωστε συμφώνησε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους όταν επέστρεψε στο λιμάνι.

Πρώτα από όλα να μιλήσουμε για τον τελικό. Είναι η μέρα για την οποία είχαμε σχεδιάσει από τον Αύγουστο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Θα παλέψουμε κάθε κατοχή. Μένουν μόνο 40 λεπτά μάχης.

Όσον αφορά το δώρο που περιμένει από τους συμπαίκτες του απάντησε χιουμοριστικά λέγοντας «τι να περιμένω, γλυκά;». Συνεχίζοντας ζήτησε μαχητικότητα από κάθε συμπαίκτη του. Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τον τίτλο.

Για το πώς διαχειρίζεται το δέκατο Final-Four του ανέφερε ασφαλώς και υπάρχει άγχος παρ’ όλο που παίζω το δέκατο Final-Four μου. Είναι μια διαδικασία που παρ’ όλο που σχεδιάζαμε από το ξεκίνημα της σεζόν, όταν φτάνει νιώθεις ένα κόμπο στο στομάχι. Όλοι μας, όμως, πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να διαχειριστούμε την κατάσταση για να κατακτήσουμε τον στόχο μας.

Για την… ισοβαθμία με ιερά τέρατα του μπάσκετ όπως ο Σπανούλης ή ο Αλβέρτης ο Σλούκας είπε ότι αυτές οι συγκρίσεις είναι για τους δημοσιογράφους. Όταν επέστρεψα στο λιμάνι αυτό είχαμε σχεδιάσει με τους προέδρους, να διεκδικούμε τρόπαια και να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News