ΙΝΤΕΡ: «Ο Λαουτάρο θέλει να μείνει στην ομάδα», δήλωσε ο μάνατζέρ του

Σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζέρ του Αλεχάντρο Καμάνο, ο Αργεντινός επιθετικός πιστεύει στο project της Ίντερ και δεν προτίθεται να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζέρ του Αλεχάντρο Καμάνο, ο Αργεντινός πιστεύει στο project της Ίντερ και δεν προτίθεται να αποχωρήσει.  Η Ίντερ έχει δεχτεί πολλές προτάσεις για τον Λαουτάρο Μαρτίνες αλλά ο μάνατζέρ του ξεκαθάρισε ότι τα χρήματα δεν είναι ζητούμενο για αυτόν και ότι έχει στόχους με την ομάδα του. «Ο Λαουτάρο θέλει να μείνει στην Ίντερ. Πιστεύει στο project της ομάδας του και θέλει να κατακτήσει ακόμα ένα Πρωτάθλημα. Υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με την Ίντερ την Τετάρτη. Θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να παραμείνει στους «νερατζούρι». Ο Μαρτίνες είναι πολύ χαρούμενος στο Μιλάνο, τα πάει πολύ καλά με τους συμπαίκτες του και τον νέο προπονητή», τόνισε ο Καμάνο στο FCInterNews και συμπλήρωσε:  

«Άκουσε πολλά να λέγονται, αλλά δεν δίνει σημασία. Ο Λαουτάρο δεν μιλάει για χρήματα, αλλά για ποδόσφαιρο», τόνισε ο ατζέντης του Μαρτίνες, που πριν λίγες ημέρες κατέκτησε το Copa America με την «αλμπισελέστε» και το συμβόλαιό του με τους Μιλανέζους εκπνέει το καλοκαίρι του 2023.  Ο Καμάνο ρωτήθηκε γιατί ο 23χρονος Αργεντινός επιθετικός είχε απορρίψει τις προτάσεις από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, όπως η Άρσεναλ και η Τότεναμ, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να ενδιαφέρεται επίσης. «Θέλει να κερδίσει ξανά το Scudetto με την Ίντερ, να κάνει μία καλή πορεία στο  Champions League με τους «νερατζούρι» και σε καμία περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται να φύγει από την Ιταλία. Πιστεύει απόλυτα στο project της Ίντερ».    

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News