Αποστολή στο Κάουνας: Κόντρα στη Ρεάλ θα... παίξει και ο Πρίντεζης!

Χαμός στους κεντρικούς δρόμους του Κάουνας όταν φίλοι του Γιώργου Πρίντεζη τον κάλεσαν με βιντεοκλήση κι εκείνος ανταποκρίθηκε… τρελαμένος για τον τελικό με τη Ρεάλ!

Αποστολή στο Κάουνας: Νικόλας Σόμογλου

Μαζί με τον Ολυμπιακό κόντρα στη Ρεάλ θα… παίξει και ο Γιώργος Πρίντεζης! Ο πρώην αρχηγός των «ερυθρολεύκων» παρότι πλέον κρέμασε τα παπούτσια του, παραμένει πιστός… στρατιώτης του Θρύλου, ενώ και ο κόσμος εξακολουθεί να τον λατρεύει και να τον αποθεώνει, λόγω της πολύχρονης και πολύ σημαντικής προσφοράς του στην ομάδα.

Την ώρα, λοιπόν, που οι κεντρικοί δρόμοι του Κάουνας είχαν ντυθεί στα… κόκκινα και ο κόσμος ζητούσε από την ομάδα «φέρτε μας το ευρωπαϊκό», κάποιοι φίλοι του «Πρι» τον κάλεσαν στο κινητό του τηλέφωνο με βιντεοκλήση! Εκείνος ανταποκρίθηκε και μόλις η εικόνα του εμφανίστηκε στην οθόνη έγινε χαμός!

Οι οπαδοί «απογειώθηκαν», ο ίδιος έκανε σαν τρελός για νίκη και κούπα κόντρα στη Ρεάλ σε έναν ακόμη τελικό και για μερικά λεπτά έγινε το «έλα να δεις…». Εκείνο που δεν διευκρινίστηκε είναι αν ο Γιώργος Πρίντεζης βρίσκεται στο Κάουνας, άρα θα βρίσκεται το βραδάκι και στο γήπεδο, ή απλά θα παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό από την πατρίδα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News