Γιουβέντους: Αφαίρεση 10 βαθμών από το πρωτάθλημα

Με την αφαίρεση δέκα βαθμών από το πρωτάθλημα τιμωρήθηκε η Γιουβέντους για ψευδή λογιστικά στοιχεία.
Τον περασμένο Γενάρη, η Γιουβέντους είχε τιμωρηθεί με -15 βαθμούς για το φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο με την έφεση που έκανε, τους πήρε πίσω μερικούς μήνες αργότερα.
Τελικά, η «Μεγάλη Κυρία» του «καμπιονάτο» δέχθηκε ακόμα μία αφαίρεση βαθμών, καθώς το Ομοσπονδιακό Εφετείο ανακοίνωσε την απόφασή του σχετικά με την υπόθεση των ψευδών λογιστικών στοιχείων.
Συγκεκριμένα, οι «μπιανκονέρι» τιμωρήθηκαν με -10 πόντους στο φετινό πρωτάθλημα, ποινή δηλαδή παραπλήσια με εκείνη που είχε προτείνει ο Εισαγγελέας τη Δευτέρα (22/05) το πρωί όταν και ζητούσε την αφαίρεση 11 βαθμών.
Αντίθετα, αθωώθηκε ο αντιπρόεδρος του κλαμπ Πάβελ Νέντβεντ (που με ποινή κάθειρξης οκτώ μηνών) όπως και τα υπόλοιπα επτά μέλη της ομάδας που αντιμετώπιζαν κατηγορίες. Με αυτή την αφαίρεση, η Γιουβέντους έπεσε στην 7η του βαθμολογικού πίνακα της Serie A.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
