ΑΕΚ: «Τρέλα» στα διόδια για την αποθέωση των νταμπλούχων τα ξημερώματα

Οι φίλοι της ΑΕΚ «έκλεισαν» τα διόδια για να αποθεώσουν την αποστολή της ομάδας, στήνοντας «τρελό» πάρτι τα ξημερώματα, με τον Ματίας Αλμέιδα να «κλέβει» για μία ακόμα φορά την παράσταση στους πανηγυρισμούς.

Η ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης (24/5)  κατέκτησε το τρίτο νταμπλ στην ιστορία της επικρατώντας με 2-0 του ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου στο «Πανθεσσαλικό» και οι φίλοι της ομάδας έσπευσαν αρχικά στα διόδια της Στυλίδας και στη συνέχεια σε αυτά των Αφιδνών προκειμένου να αποθεώσουν τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του, κατά την επιστροφή της αποστολής από τον Βόλο.

Οι οπαδοί της Ένωσης έκαναν τη νύχτα… μέρα τα ξημερώματα της Πέμπτης με συνθήματα και καπνογόνα, ενώ στη συνέχεια συνόδευσαν το πούλμαν μέχρι τα Σπάτα, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο!

Δείτε τα βίντεο που μοιράστηκε μέσω των λογαριασμών της στα social media η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ:

Παρά το προχωρημένο της ώρας, ομάδα και κόσμος έγιναν «ένα», πανηγυρίζοντας έξαλλα την κατάκτηση του τρίτου νταμπλ στην ιστορία της ΑΕΚ.

Με την λήξη του αγώνα ήδη η Νέα Φιλαδέλφεια είχε πάρει «φωτιά», με μεγάλο αριθμό φίλων της Ένωσης να έχουν συγκεντρωθεί έξω από την «OPAP Arena».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News