Ολυμπιακός: Έμεινε στην Bundesliga η Μπόχουμ, ενεργοποιείται η αγορά του Κούντε
Στην Μπόχουμ θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του ο Πιερ Κούντε, αφού η γερμανική ομάδα έμεινε στην Bundesliga και ενεργοποιήθηκε αυτόματα η αγορά του από τον Ολυμπιακό.
Στην Μπόχουμ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πιέρ Κούντε, αφού η γερμανική ομάδα εξασφάλισε την παραμονή της στην Βundesliga.
Συγκεκριμένα, ο Καμερουνέζος χαφ αγωνίζεται στην γερμανική ομάδα με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, όμως στη συμφωνία που είχαν υπογράψει οι δύο σύλλογοι, υπήρχε ρήτρα που όριζε πως αν η Μπόχουμ καταφέρει να μείνει στην κατηγορία, θα ήταν υποχρεωμένη να τον υπογράψει.
Έτσι οι Γερμανοί θα δώσουν ένα ποσό περίπου στα 2 εκατ. ευρώ στους «ερυθρόλευκους», με τον Κούντε να αποχωρεί και επίσημα από τον Ολυμπιακό, μετά από ενάμιση χρόνο στη χώρα μας.
Ο 27χρονος κεντρικός χαφ, αγωνίστηκε σε 39 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με την Μπόχουμ στο εξάμηνο που βρέθηκε στη Γερμανία κατέγραψε 12 συμμετοχές με ένα τέρμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού
- Μεντιλίμπαρ: «Χάθηκε πολύς χρόνος στο παιχνίδι, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει 20 λεπτά καθυστερήσεις»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Γιατί μένει... ορθάνοιχτο το παράθυρο του Γενάρη για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή εν όψει Παναθηναϊκού ο Λουτσέσκου
- Βόλος-Παναιτωλικός 1-0: Κυνικός και... πενταδάτος
