ΑΛΕΞΑΝΤΑΡ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ: Ανακοίνωσε πως μένει ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ
Ο Σέρβος πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ανακοίνωσε μέσω του instagram του πως μένει ελεύθερος μετά από 2,5 χρόνια από την Αλ Ιτιχάντ.
Και επίσημα ελεύθερος ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, τη στιγμή που οι φήμες για επιστροφή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο ολοένα και πληθαίνουν!
Ο Σέρβος αποτελεί παρελθόν από την Αλ Ιτιχάντ, αφού όπως αναμενόταν τις προηγούμενες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.
Την είδηση επισημοποίησε ο ίδιος στο instagram αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Μετά από 2,5 χρόνια η περιπέτεια μου στην Σαουδική Αραβία τελείωσε. Έχω βελτιωθεί πολύ τόσο ως άνθρωπος, όσο και ως ποδοσφαιριστής. Είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση και ανυπομονώ να αρχίσω. Χαιρετίσματα σε όλους τους φιλάθλους που με στηρίζουν και τα λέμε σύντομα στο γήπεδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
