ΑΕΚ: Η Θέλτα έμεινε στην κατηγορία, δυσκολεύει η παραμονή του Πινέδα

Η παραμονή της Θέλτα στην La Liga κάνει δύσκολο το έργο της ΑΕΚ έτσι ώστε να κρατήσει τον Ορμπελίν Πινέδα στο ρόστερ της, με τον ποδοσφαιριστή πάντως να δηλώνει χαρούμενος στην «Ένωση».

Ένα από τα θέματα που καίνε την ΑΕΚ είναι το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα και το κατά πόσο είναι εφικτό ο Μεξικανός να παραμείνει στο ρόστερ της «Ένωσης» και τη νέα σεζόν.

Η Θέλτα κατάφερε να μείνει στην La Liga μετά το τεράστιο αποτέλεσμα που πήρε την τελευταία αγωνιστική μετά τη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα με 2-1 και έτσι μπορεί να διαπραγματευθεί με τον 26χρονο είτε την ένταξή του στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν, είτε την πώλησή του σε ένα άλλο κλαμπ.

Η ισπανική ομάδα δεν είναι αρνητική στην παραχώρησή του, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Πινέδα έχει κάνει το… κλικ σε αρκετές ομάδες, μετά τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε τη φετινή σεζόν.

Το τελευταίο διάστημα τη δημοσιότητα έχουν δει πολλά δημοσιεύματα όσον αφορά το μέλλον του. Το μόνο σίγουρο είναι πως για την ΑΕΚ τα πράγματα δυσκολεύουν, αφού το ποσό για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή θα είναι αρκετά υψηλό, ίσως και απαγορευτικό.

Σύμμαχος της «Ένωσης» βέβαια, φαίνεται να είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αφού ο Πινέδα εμφανίζεται χαρούμενος στην ΑΕΚ με τον Ματίας Αλμέιδα, ενώ μεγάλο δέλεαρ είναι και η συμμετοχή στο επόμενο Champions League. Σίγουρα λοιπόν οι «κιτρινόμαυροι» θα παλέψουν την περίπτωσή του, όμως οι πιθανότητες πλέον δεν είναι με το μέρος τους, εκτός και αν προχωρήσουν σε μία οικονομική υπέρβαση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News