Παναθηναϊκός: Πού θα κάνουν προετοιμασία φέτος οι «πράσινοι»

eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας του, που έχει προγραμματιστεί γι’ αύριο το πρωί στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης». Διαβάστε στη SportDay της Τρίτης (13/06).

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας του, που έχει προγραμματιστεί γι’ αύριο το πρωί στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης».

Χθες το απόγευμα ενημέρωσε κι επίσημα πως το βασικό στάδιο του «χτισίματος» της ομάδας της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα διεξαχθεί απ’ τις 25 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου στο προπονητικό κέντρο του Μπαντ Έρλαχ στην Αυστρία.

Πρόκειται για μία μικρή κωμόπολη, η οποία βρίσκεται προς την ανατολική Αυστρία σε απόσταση περίπου μισής ώρας απ’ τη Βιέννη. Στο συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο είχε καταλύσει για μία εβδομάδα τον Οκτώβριο του 2015 και η Εθνική ομάδα της Ελλάδας (επί ημερών Σέρχιο Μαρκαριάν και Γιώργου Καραγκούνη ως τιμ μάνατζερ) πριν απ’ τον κρίσιμο αγώνα που είχε δώσει εκείνη την περίοδο, με την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Euro 2016.

Ο Παναθηναϊκός θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Hotel Therme & Spa Linsberg Asia», ενώ -όπως ενημέρωσαν χθες οι «πράσινοι»- κατά τη διάρκεια της παραμονής τους θα δώσουν πέντε φιλικούς αγώνες. Οι αντίπαλοι, αλλά και οι ημερομηνίες των αγώνων, θα γνωστοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, ωστόσο είναι δεδομένη η διάθεση να γίνουν δυνατά φιλικά τεστ (ανά τρεις ημέρες επί της ουσίας), προκειμένου να αρχίσει να σχηματοποιείται από νωρίς η ενδεκάδα με την οποία θα πορευτεί το «τριφύλλι» στα πρώτα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια του στον δεύτερο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Τ

Τις πρώτες ημέρες οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα κάνουν στην Αθήνα τις αιματολογικές κι εργομετρικές εξετάσεις που απαιτούνται, ενώ μετά την επιστροφή της ομάδας απ’ την Αυστρία θα συνεχίσει τις προπονήσεις στο «Γ. Καλαφάτης». Στις 14 Ιουλίου έχει οριστεί φιλικό παιχνίδι με την ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά στο «Απόστολος Νικολαΐδης», που θα αποτελέσει και πρόβα τζενεράλε, πριν απ’ τον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ στις 25 ή 26 Ιουλίου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News