Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πιθανότερο σενάριο να γίνει κανονικά το Game 4, σήμερα το πρωί (15/6) η οριστική απόφαση
Κανονικά φαίνεται πως θα διεξαχθεί ο τέταρτος τελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, όπως και το ματς της Εθνικής με την Ιρλανδία, παρά το τριήμερο εθνικό πένθος.
Μετά το τριήμερο εθνικό πένθος που κήρυξε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαμαράς, μετά το ναυάγιο στην Πύλο, ο τέταρτος τελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού ήταν στον αέρα.
Τελικά όπως όλα δείχνουν θα έχουμε κανονικά τζάμπολ στο ματς του ΟΑΚΑ (15/6, 21:15), αφού φαίνεται πως υπάρχει επιθυμία να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, ενώ από την ανακοίνωση δεν υπάρχει πρόταση για αναβολή του αγώνα.
Το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά αύριο το πρωί, αν και δεν φαίνεται πως θα αλλάξει κάτι, την ίδια ώρα που αναμένεται να γίνει κανονικά και το ματς της Εθνικής με την Ιρλανδία στις 16/6.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κύπελλο Ελλάδας: Ο τελικός θα διεξαχθεί μέσα στα playoffs του πρωταθλήματος
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Χέιζ-Ντέιβις, ένας ελίτ σε όλα του!
- Παναθηναϊκός: Η ψαλίδα έχει ανοίξει και δεν μαζεύεται όλο αυτό
- Μπαρτζώκας: Η βιασύνη, ο έλεγχος συναισθημάτων και η ανάγκη για ξεκούραση
- Μάριος Ηλιόπουλος: Οταν πανηγύριζε με την κούπα του Ολυμπιακού!
