Ναυάγιο Πύλος: Τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του τραγικού ναυαγίου
Σε κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους προχώρησε ο πρωθυπουργός, Ιωάννης Σαρμάς, όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο του.
Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξε ο πρωθυπουργός, Ιωάννης Σαμαράς, για τα θύματα του τραγικού ναυαγίου στην Πύλο, που κόστισε τη ζωή σε 79 μετανάστες μέχρι στιγμής.
Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός κήρυξε τριήμερο Εθνικό Πένθος από σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 στις 21:00, έως το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 στις 21:00 για τα θύματα του τραγικού ναυαγίου στα διεθνή ύδατα δυτικά της Ελλάδας, με τη σκέψη και σε όλα τα θύματα των αδίστακτων διακινητών που εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη δυστυχία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
