Κριστιάνο Ρονάλντο: Τρέχει με... 200 στην Εθνική Πορτογαλίας

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε κι αυτό είναι κάτι που ξέρει να το κάνει καλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο πεντάκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας ετοιμάζεται το βράδυ της Τρίτης (20/06) να προσθέσει ακόμη ένα παράσημο στο στήθος του, καθώς θα φτάσει τις 200 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας.

Στον αγώνα με την Ισλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024 (21.45), ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα φορέσει για 200ή φορά τη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας και ο ίδιος θα ήθελε πολύ να συνδυάσει αυτή την ιστορική στιγμή και με την επίτευξη ενός γκολ.

«Δεν θα σταματήσω ποτέ να έρχομαι στην Εθνική, γιατί είναι πάντα ένα όνειρο. Το να φτάσω στους 200 διεθνείς αγώνες αποδεικνύει την αγάπη που έχω για την χώρα μου και την Εθνική μας», σχολίασε ο CR7, ο οποίος κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ συμμετοχών σε επίπεδο Εθνικών ομάδων τον περασμένο Μάρτιο, παίζοντας τον 197ο αγώνα του (εναντίον του Λιχτενστάιν) για να «εκθρονίσει» από την κορυφή του σχετικού πίνακα τον Μπαντέρ Αλ Μουταουά από το Κουβέιτ.

Ο 38χρονος επιθετικός, που κατέχει και το ρεκόρ παραγωγικότητας σε Εθνική ομάδα με 122 γκολ, συμπλήρωσε: «Θα ήταν θεαματικό να στεφθεί ο 200ός αγώνας στην επιλογή με ένα γκολ. Δεν κυνηγώ τα ρεκόρ, με κυνηγούν. Είμαι χαρούμενος γιατί είναι μέρος του κινήτρου μου να συνεχίσω στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα κατάφερνα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News