Νεϊμάρ: Απολογήθηκε δημόσια και ζήτησε συγγνώμη από τη γυναίκα του για την απιστία

Ο Νεϊμάρ όχι μόνο δεν αρνήθηκε ότι απάτησε την έγκυο γυναίκα του, αλλά φρόντισε να απολογηθεί για την πράξη του δημόσια, μέσω ποσταρίσματος στο instagram και ταυτόχρονα να της ζητήσει συγγνώμη για την πράξη του.

Μόλις πριν λίγες ημέρες έγιναν γνωστοί οι όροι που έχει βάλει η σύζυγος του Νεϊμάρ, Μπρούνα Μπιακάρντι, σε περίπτωση που αυτός θέλει να πάει με άλλη γυναίκα.

Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, φαίνεται ότι θέλησε να εκμεταλλευτεί αυτούς τους όρους της συμφωνίας τους, προκειμένου να… διασκεδάσει. Φαίνεται όμως ότι τους… παραβίασε και για το λόγο αυτό απολογήθηκε δημόσια για την πράξη του και ζήτησε συγγνώμη από την έγκυο σύζυγό του.

Δικαιολογώ τα αδικαιολόγητα. Δεν χρειαζόταν να κάνω αυτό που έκανα, αλλά σε χρειάζομαι στην ζωή μας. Εχω ήδη ζητήσει συγγνώμη για τα λάθη μου και για την περιττή έκθεση, αλλά αισθάνομαι υποχρεωμένος να το επαναβεβαιώσω δημόσια. Εκανα ένα λάθος. Τολμώ να πω, ότι κάνω λάθη κάθε ημέρα, εντός και εκτός γηπέδου. Τα λάθη μου όμως στην προσωπική μου ζωή, τα λύνω στο σπίτι, στην οικειότητα με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Εάν ένα ιδιωτικό θέμα έχει δημοσιοποιηθεί, τότε και η συγγνώμη θα πρέπει να δημοσιοποιηθεί. Δεν μπορώ να φαντασθώ τον εαυτό μου χωρίς εσένα. Η αγάπη μας για το μωρό μας θα επικρατήσει, η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον, θα μας ενδυναμώσει. Σ’ αγαπώ», έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram ο Νεϊμάρ, μετά το σάλο που προκλήθηκε στη Βραζιλία και την αποκάλυψη για σχέση του με  την με την μπλόγκερ, Φερνάντα Κάμπος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News