Άρης: Η σύσκεψη Καρυπίδη-Παλικούτσα φέρνει εξτρέμ, αμυντικό μέσο και σέντερ φορ

Eurokinissi

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη με τον τεχνικό διευθυντή του Άρη Ρόμπερτ Παλικούτσα και έβαλαν σε προτεραιότητες τις τελευταίες κινήσεις για τρεις κομβικές προσθήκες: εξτρέμ, αμυντικό μέσο και σέντερ φορ

Ο Άρης έχει ολοκληρώσει ως τώρα 6+1 μεταγραφές, καθώς ανακοίνωσε τους Πάβιτσιτς, Χουτεσιώτη, Ματαρίτα, Φατόρε, Αηδόνη, Φεράρι και απομένουν οι υπογραφές με τον Σαβέριο.

Ωστόσο οι μεταγραφικές προσθήκες αναμένονται να περάσουν τις 10 και ήδη ο διοικητικός ηγέτης του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ρόμπερτ Παλικούτσα, έβαλαν σε προτεραιότητα τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει, έχουν ξεχωρίσει δύο-τρεις καλές περιπτώσεις παικτών, μεταξύ των οποίων ένας ακόμα παίκτης για τις θέσεις των εξτρέμ. Για τον άξονα έχουν καταλήξει σε δύο αμυντικούς μέσους και προσπαθούν να κλείσουν τουλάχιστον τον έναν, ενώ μιλούν και με σέντερ φορ, καθώς στην ομάδα υπάρχει μόνο ο Άντρε Γκρέι.

Σε αναμονή για Βίντρα

Ο Άρης περιμένει πάντως πάντοτε τον Τσέχο Ματέι Βίντρα, ο οποίος συμμετέχει στην προετοιμασία της Βικτρόια Πλζεν. Το γεγονός πως οι Τσέχουν απέκτησαν σέντερ φορ και ο Βίντρα δεν έπαιξε στο τελευταίο φιλικό, γεννά προσδοκίες για την άφιξη του Βίντρα στη Θεσσαλονίκη.

Επίβλεψη των έργων στο Ρύσιο

Ο Θόδωρος Καρυπίδης πήγε και στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Άρη στο Ρύσιο γιοα να επιβλέψει τις εργασίες για την δημιουργία δύο νέων γηπέδων, ενώ ο Παλικούτσα θα ταξιδέψει στη Βουλγαρία είτε απόψε το βράδυ, είτε αύριο το πρωί, για να παρακολουθήσει το φιλικό με την Μπότεφ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News