Άρης: Το γήπεδο της Μπότεφ θύμισε το παλιό Χαριλάου!

facebook
Η τελευταία προπόνηση των παικτών του Άρη στο γήπεδο της Μπότεφ στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας πριν από το αυριανό διεθνές φιλικό και οι ομοιότητες με το παλιό Χαριλάου σε μοντέρνα εκδοχή!
Στο κιτρινόμαυρο «Ηristo Botev Stadium» στο Πλόβντιβ, πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Άρη, πριν από το αυριανό διεθνές φιλικό με την Μπότεφ, που θα γίνει στις 8 το απόγευμα και θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από τη Nova.
Η αποστολή του Άρη έφτασε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στη Βουλγαρική πόλη και ο Τόλης Τερζής με τους συνεργάτες του περίμεναν τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο, που σε πολλά μέλη της αποστολής θύμισε λόγω χρώματος και σκεπάστρου, το παλιό Χαριλάου!
Το αυριανό φιλικό θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πλέον ο Άρης μετράει επτά νέα μεταγραφικά αποκτήματα.
View this post on Instagram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
