ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC: Πολύ κοντά σε Τάιλερ Ντόρσεϊ

Όλο και πλησιάζουν σε «γάμο» Ντόρσεϊ και Ολυμπιακός, με τον Έλληνα γκαρντ να αναμένεται πως θα απαντήσει θετικά στην τελευταία πρόταση των «ερυθρόλευκων».

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ οδεύει προς το… λιμάνι. Ο Ολυμπιακός ήταν υπομονετικός με την περίπτωσή του και αφού ο ομογενής γκαρντ δε βρήκε συμβόλαιο στο NBA, οι «ερυθρόλευκοι» όλα δείχνουν πως θα αποσπάσουν την υπογραφή του.

Οι συζητήσεις ξαναήρθαν στο προσκήνιο το τελευταίο τριήμερο, αφού ο Ντόρσεϊ δεν έβρισκε κάτι που να τον ικανοποιεί στο ΝΒΑ. Πλέον, μετά και την τελευταία πρόταση του Ολυμπιακού, βρίσκονται στο τελικό στάδιο και ο παίχτης, αφού ικανοποιήθηκε οικονομικά, αναμένεται να πει το τελικό «ναι», κερδίζοντας στο νήμα την περίπτωση του Ματ Τόμας που έχει το νου του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Κάπως έτσι οι Πειραιώτες θα συμπληρώσουν με ιδανικό τρόπο την περιφέρειά τους, αφού ο Ντόρσεϊ συνδυάζει ποιότητα, εμπειρία στη διοργάνωση και φυσικά ελληνικό διαβατήριο.

Την περασμένη σεζόν, ο Έλληνας γκαρντ είχε 11.2 πόντους, 1.6 ασίστ και 2.7 ριμπάουντ στην Euroleague με τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News