ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Περιμένει Σαμάτα και Μπάμπα μέχρι την Κυριακή

ΑΠΕ

Η άμεση επικοινωνία ΠΑΟΚ – Σαμάτα μετά τα δημοσιεύματα στο Βέλγιο και επόμενες κινήσεις που… έχουν ήδη αργήσει

Μια ημέρα πριν το δεύτερο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους (με αντίπαλο τη Γκόου Αχέντ Ίγκλς το απόγευμα του Σαββάτου στις 5:00) και ο ΠΑΟΚ παραμένει με μόλις μια μεταγραφική προσθήκη καθώς οι Αλί Σαμάτα και Μπάμπα Ράχμαν που έχουν συμφωνήσει με τον Δικέφαλο δεν έχουν ακόμα αποδεσμευτεί από Φενερμπαχτσέ και Τσέλσι αντίστοιχα.

Την ώρα που ο Ραζβάν Λουτσέσκου «καίγεται» για προσθήκες με φόντο τις δυο αναμετρήσεις με τη Μπεϊτάρ στο τέλος Ιουλίου, η διοίκηση αποφάσισε να αφήσει τους δυο ποδοσφαιριστές να λύσουν τα συμβόλαιά τους με τις ομάδες τους χωρίς να μπει στη διαδικασία να καλύψει έστω ένα κομμάτι από τα χρήματα που εκείνοι διεκδικούν. Το αποτέλεσμα; Όσο ο ΠΑΟΚ δεν δίνει χρήματα, το «πληρώνει» σε χαμένο χρόνο.

Οι ασπρόμαυροι αναφέρουν πως τόσο ο Σαμάτα όσο και ο Μπάμπα θα έχουν «ξεμπλέξει» από τις ομάδες τους μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα ταξιδέψουν αρχικά στη Θεσσαλονίκη για την υπογραφή συμβολαίων.

Το απόγευμα της Πέμπτης (6/7) ένα δημοσίευμα στο Βέλγιο ήθελε τον Σαμάτα να έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Αραβίας. Η «αντίδραση» των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ήταν άμεση, καθώς ζήτησαν από την πλευρά του Τανζανού μια τοποθέτηση. Οι εκπρόσωποι του Σαμάτα εξήγησαν πως πρόκειται για λανθασμένη πληροφορία και γρήγορα έσβησε η φωτιά που πήγε να ανάψει.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News