ΑΕΚ: Τριάρα με ωραία εμφάνιση σε φιλικό... δύο ωρών

Η ΑΕΚ νίκησε την Αντβέρπ 3-0 σε φιλική αναμέτρηση δύο ωρών (4 30λεπτα) που διεξήχθη το Σάββατο στο βοηθητικό γήπεδο των Βέλγων.

Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη από την Αντβέρπ στο φιλικό του Σαββάτου που κράτησε… δύο ώρες και επικράτησε εύκολα με 3-0 επί των Βέλγων.

Ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος μοίρασε το χρόνο στους παίκτες, είδε την ομάδα του να παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο, ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του φιλικού. Είναι χαρακτηριστικό πως στο τρίτο 30λεπτο η ΑΕΚ πέτυχε τρία γκολ.

Στο 56ο λεπτό οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν χάρη στο γκολ του Φαν Βέερτ.

Με την έναρξη του τρίτου μέρους του παιχνιδιού, η ΑΕΚ βρήκε και δεύτερο γκολ. Στο 61′, Ο Σιντιμπέ έκανε μία υπέροχη μακρινή μεταβίβαση, ο Ζίνι κατέβασε την μπάλα εξαιρετικά και «κρέμασε» τον τερματοφύλακα των Βέλγων, κάνοντας το 2-0.

Το τρίτο τέρμα της Ένωσης σημείωσε ο Κοσίδης στο 87ο λεπτό.

Αυτός που ξεχώρισε από τους νταμπλούχους ήταν ο Ζίνι, όχι μόνο για το εξαιρετικό γκολ που σημείωσε, αλλά για τη γενικότερη εικόνα του.

Δείτε τα γκολ:

Τα highlights:

Η ενδεκάδα της Ένωσης στα δύο πρώτα 30λεπτα: Στάνκοβιτς, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Άμραμπατ, Ελίασον, Τσούμπερ, Φαν Βέερτ.

Η ενδεκάδα στα δύο τελευταία: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Μοχαμάντι, Μήτογλου, Ρόκσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος (90′ Πήλιος), Μαχαίρας, Ζίνι, Λαμαράνα, Κοσίδης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News