Ολυμπιακός Μεταγραφές: Αυτή είναι η πρόταση για τον Μάρκος Αντρέ και το νέο όνομα από την Βραζιλία

Ο Ολυμπιακός κάνει κινήσεις για τον Μάρκος Αντρέ ενώ στην επιφάνεια ήρθε ένα νέο όνομα από την Βραζιλία αναφορικά με το μεταγραφικό παζάρι.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κινείται αθόρυβα φέτος στο μεταγραφικό παζάρι με τον Αντόνιο Κορδόν να κινεί όλα τα νήματα στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο Αντόνιο Κορδόν, που παρακολουθεί από κοντά την προετοιμασία που κάνει ο Ολυμπιακός στην Αυστρία, κάνει παράλληλα και τις επαφές του για τις μεταγραφές. Μετά από πολλές συζητήσεις και με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ κλειδώνουν οι στόχοι. Κι ένας από αυτούς είναι ο Μάρκος Αντρέ.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος αρέσει πολύ και η Βαλένθια τον έχει βάλει στην λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες.

Οι Αλαβές, Ράγιο Βαγιεκάνο είναι οι δύο ομάδες που έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον.

Μάλιστα η Αλαβές στην πρόταση που έχει καταθέσει δίνει στην Βαλένθια 1.5 εκατ. ευρώ, ενώ θα δώσει το ίδιο ποσό σε μπόνους που αφορά συμμετοχές του παίκτη, όπως και αν αποφύγει τον υποβιβασμό τη νέα σεζόν.

Η πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακος για Μάρκος Αντρέ

Στην Ισπανία λένε πως ο Ολυμπιακός, στην πρόταση που έχει κάνει, δίνει κοντά στσ 3 εκατ. ευρώ καθαρά στην Βαλένθια. Και μάλιστα σε το πολύ τρεις δόσεις.

Στον Βραζιλιάνο επιθετικό προτάθηκε 3ετές συμβόλαιο με απολαβές λίγο πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Βέβαια όλα αυτά δεν είναι επιβεβαιωμένα από Ελλάδα αφού ο Ολυμπιακός δεν έχει πει το παραμικρό γενικά για τις μεταγραφικές του κινήσεις. Και όλες οι πληροφορίες έρχονται από την Ισπανία.

Το σίγουρο είναι πως η Βαλένθια επιθυμεί να δώσει τον Μάρκος Αντρέ σε ομάδα εκτός Ισπανίας. Ενώ ο Βραζιλιάνος επιθετικός φέρεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο να πάει σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα.

Ωστόσο ο Αντόνιο Κορδόν και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχουν μιλήσει αρκετές φορές μαζί του.

Ο Ολυμπιακός για τον Ζοάο Λούκας

Στο μεταξύ από την Βραζιλία ήρθε ένα νέο όνομα αναφορικά με το παζάρι των μεταγραφών.

Ο λόγος γίνεται για τον Ζοάο Λούκας. Ο 25χρονος δεξιός μπακ ανήκει στην Σάντος με την οποία έχει συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2025.

Γίνεται λόγος για απλό ενδιαφέρον και πως δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να κάνει πρόταση στην Σάντος.

Μια ιδιαίτερη περίπτωση όπου αν ισχύει η αναφορά στην Βραζιλία θα έχει να κάνει περισσότερο με συμπλήρωμα για το ρόστερ. Καθώς οι Πειραιώτες έχουν τον Ροντινέι βασικό για την συγκεκριμένη θέση, με τον Ανδρούτσο για βοήθεια.

Παράλληλα αποκτήθηκε και ο Κίνι που είναι ένας μπακ ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο δεξιά, όσο αριστερά.

Τι γίνεται με κεντρικό αμυντικό

Από εκεί και πέρα για τον στόπερ που θέλει ο Ολυμπιακός δουλεύει μια καλή περίπτωση στην Ισπανία, όπου το όνομα δεν έχει ακουστεί.

Ο Μαρκ Μπάρτρα μπορεί να είναι ελεύθερος αλλά στην παρούσα φάση δεν είναι ψηλά στην λίστα ενώ μιλάει και με την Μπέτις. Με την οποία φέρεται να έχει έρθει αρκετά κοντά.

Επίσης ο Παλομίνο προτιμάει να μείνει στο καμπιονάτο με την Κάλιαρι να έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News